27 juli 2009

Jogging på G igen.

Så blev det första rejäla joggingpasset sedan benproblemet i slutet av april. Dvs över 10 km. Körde 19,4. För den som känner banan så var det start på trappan, upp till vändplan. Sen kör jag förbi bron fram till nästföljande avtagsväg höger, som råkar vara 5km från vändplan, retur och andra gången till efter bron och sen tillbaks och ner för backen.
Tiden 1:57, MP 144. Lite segt att komma upp i "fart" ännu. Först vid 7 km så pep klockan för hög puls. Sen var den mest 145-150. Var ju lite missnöjd efter triathlon just på löpdelen, men så ju idag att redan 4:e 5km gick på 6,55 /km så att köra med 7,17 på 30km efter att ha simmat o cyklat i över 6 timmar var nog inte så dåligt ändå. Man har bara så lätt att jämföra med att starta med löpning, som man ju gör på vanliga pass.
En orsak till att det var knepigt att komma upp i fart kan ju ha varit temperaturen som plötsligt igen var +23.
Har ju lite skissat på ny budget. Den innehöll 2*cykelpass + ett löppass per vecka innan triathlon, men nu svänger jag på steken och kör 2 löppass+ 1 cykelpass fram till september, då jag tänkte köra en "liten" ultra. Simning när andan faller på. Sen blir det jämnt löp/cykel+ lite simning.

Inga kommentarer: