1 november 2010

Omväxlande träning.

Första passet blev tempo 4 km löpning till sportplan där jag körde 6 * 400 meter med 60 sek gåomkring-paus. Sen full fart tillbaks.
Nästa pass blev simning. Först 500 meter. Inte alls bra tid. Sen körde jag 50 + 100 m men tiderna blev så deprimerande, så jag bestämde mig för att köra 500 meter med korta pauser. Totlat blev det i alla fall 3650 meter. Nu blir det lite oftare simning. Det är klart.
Veckan avslutades med ett långpass, som blev tempopass på 15 km eftersom pulsen blev 145. Riktigt bra genomkörare. Löpningen känns bra och uppåt just nu. Cyklingen försöker jag ju mest hålla. Simningen kunde vara bättre.

2 kommentarer:

Maj sa...

Hej! :) Jag undrar lite, vad fick dig att börja med denna sport?

Anonym sa...

Höll för på med marathon. Läste en artikel om Ironman.Tyckte de var galna. Fick några dagar senare reda på att det arrangerades 1/2 IM i Finland och ställde upp 7 veckor senare. Sen blev jag fast. Omväxlande träning. Kan variera efter väderlek. Regn = motionscykel :) Långa tävlingar, men man blir inte lika trött som av att enformigt springa, springa. Så 1/2IM som för mig tar ca 6,5h är lättare än marathon som tar ca 4,5.
Kommer aldrig att sluta, men nån gång börja köra kortare ;)